Escollir una mampara de bany en ocasions pot ser una decisió complicada. Com assessors especialitzats, expliquem els passos a fer per comprar una mampara de bany. Us deixem uns consells amb els dubtes més comuns. Esperem que us siguin de gran utilitat.Una mampara per a cada dutxa

És important saber qui va a utilitzar aquesta mampara. Tenim nens petits ?, ¿Només la faran servir adults? o Tenim una necessitat molt concreta per mobilitat reduïda? Un cop sapiguem això, escollir la mampara que necessitem serà molt més senzill.

Gruix de vidre securitzat

El gruix del vidre sol ser entre 4 mm – 10 mm i ha d’estar securitzat per evitar que en ròtules accidentals es trenqui desprenent-se de l’estructura general.

Amb perfileria o sense perfileria

El material més òptim per a la perfileria de les mampares de bany és l’alumini. Ha de tenir un gruix mínim de 3 mm i les frontisses deuen ser d’alta qualitat perquè no es facin malbé amb l’efecte de l’aigua.

Si no disposes de molt espai al teu bany pots optar per no incloure perfileria en la mampara de dutxa. Aquest sistema et proporciona sensació d’amplitud i modernitat.

Mampara de dutxa amb porta corredissa per a espais petits

Si no disposes d’un gran espai al voltant de la dutxa, el millor és la col·locació de portes corredisses. Són còmodes i no requereixen de gran espai. Per això són les més comunes.

Mampara de dutxa amb porta batent per a espais grans

Si disposes d’espai suficient al voltant de la dutxa, l’opció de portes batents et proporciona una obertura cap endavant, cap enrere o dos sentits.

Mampares amb tractament ANTICALÇ

Aquest tractament evita la incrustació de calç i ajuda en la neteja de la mampara. Has d’evitar utilitzar productes de neteja agressius que puguin eliminar aquesta protecció.Disseny de la mampara de dutxa

És el moment d’escollir el disseny de la teva mampara. Trobaràs un ampli ventall de possibilitats i estils. A les nostres botigues Gress Argentona i Maresmegress t’assessorarem i ajudarem a trobar la mampara de dutxa que necessites. T’esperem a les nostres exposicions!